Choď na obsah Choď na menu
 


CFA AMP

Skvelý zosilnovač, ktorý prekoná všetko za málo penazí, vela ale naozaj vela muziky.

article preview

Zapojenie vychádza s vnútorného zapojenia IO THS3001.

Zapojenie prešlo rôznymi modifikáciami.Od zvýšenia výkonu po dosku aj s ochranami.Doska je potom kompaktnejšia.
 
Koncový stupeň je osadený rýchlymi  30MHz tranzistormi MJE15034/35.Zosilňovač je zapojený ako dual mono.Takže sú to vlastne dva monobloky uložené v jednej krabici.Spoločné majú iba sieťovú zásuvku 230V.Zdroj je tvorený dvoma toroidnymi transformatormi s výkonom 220W  .Filtracia kapacita je 18.800uF na kanál.Spojením 4 kusov po 4700uF.
 
Zosilňovač ma zaujal ako sa hovorí na prvý pohľad,v tomto prípade na prvý posluch,svojou priezračnosťou prednesu.Celé pasmo je vykreslené super.Mal som akurý klon Acuuphase 450 a porovnával som ho..môžem povedať že sa mi v  niektorých pasážach páčil viac moj.Cena 450 sa teraz pohybuje 3000€. Už som to ho počul naozaj veľa,od zosilňovačov roznch cenový kategóríí a  môžem povedať že tento nezaostáva.
 
Druhá vec ktorá je taká jedinečná, že ho vlastnia iba dvaja ľudia na celom svete.Okrem mňa ešte kamarát ktorý ho navrhol. Samozrejme že to nie je žiaden zázrak. Zapojenie CFA / Current-Feedback Amplifiers/ je všetkým známe.Už len to pospajanie má každý inak:)  O dva týždne sa ide testovať porovnávať  do BIS audia.Recenziu samozrejme napíšem...
 

Náhľad fotografií zo zložky CFA AMP

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.